المقادير
3ك دقيق ابيض
3ك دقيق سميد
باكووربع بيكنج باودر
1كوب زيت على سمن
1ك ماء اوسمن
مقادير الحشو
1ك دقيق سميد مع 3م ك قرفة و1ك ونصف سكر وربع كوب ماء
[
U]الطريقة
كويس وتكون العجينة ناشفة مثل عجينة الكحك نقسم العجينة اتنين ونفردة فى صنية مقاس 28 ونحط الحشو علية ونفردباقى العجينة على الحشو ونخربشها بالشوكة ونقطعها بالسكينة سمبوكسات وتوضع فى
نجهز الحشو الاول نحط السميد السكر والقرفة ونرش المية علية ونقلب
نضع الدقيق الابيض مع دقيق السميد والبودر ويوضع السمن ويدعك السمن والدقيق حتى يتشرب ويوضع الماء وتعجن الفرن حتى تحمر واسبكو مع الصور جربوها احلى بكتير من الجاهزة بكتير معلش كان نفسى اصور الخطوات صورت صورتها بعد ماطلعت